10 October, 2011

Kraz 256 in colectia Atlas - DDR Trucks

Noutati! Ultimul model aparut in colectia de machete produse de IST Models si distribuite de Atlas Verlag este basculanta KrAZ 256. Un model aproape inexistent la scara 1:43, cu exceptia catorva versiuni realizate manual sau din rasina in editii limitate, ale caror preturi sareau de 100 de euro. O macheta obligatoriu de avut

Kraz 256 in the Atlas - DDR Trucks collection.

 Finally a diecast model of KrAZ. The KrAZ 256 was almost impossible to find at 1:43, available until now only in limited edition resin models, that usually went much above 100 euro.

Photos from ebay.de


4 comments:

  1. Foarte reusita macheta.

    Timecop.

    ReplyDelete
  2. de ceva vreme m-am indragostit pur si simplu de aceasta scara 1:43! :) (initial colectianam doar machete la scara 1:87)
    am tot cautat aceasta basculanta KrAZ 256 dar nu o gasesc nici pe pagina celor de la IST Models nici la Atlas Verlag iar spre vanzare doar pe e-bay!
    rugaminte: ma puteti ajuta cu o sugestie (sfat) care sa-mi usureze achizitionarea acestui model?! ....multumesc anticipat!
    numai bine!
    ady77petre@yahoo.com (adrian catalin petre)

    ReplyDelete
  3. It is an awful model with wrong cabin and frame. It is a chineese mix of 255 and 256 models.

    ReplyDelete
  4. Binevenita, ca model (die-cast, mai ales), insa rotile sunt disproportionate, iar sasiul nu pare in regula nici el (nu seamana cu ce stiu eu).

    ReplyDelete